Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Search
Close this search box.

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw etalage te decoreren en tegelijkertijd groene accenten toe te voegen? Ontdek dan het Stekstation Plantenhanger van Sproution, de perfecte oplossing voor liefhebbers van planten en groene decoraties. Met dit innovatieve hexagonale kweeksysteem creëer je niet alleen een prachtige etalage, maar bied je ook een functionele en esthetisch verantwoorde manier om planten te stekken en te laten groeien.

Wat is het Stekstation Plantenhanger?

Het Stekstation van Sproution is een plat gezegd een hexagonale kweekkas en plantenhanger in één. Gemaakt van duurzaam bamboe, biedt het een ideale omgeving voor het stekken van planten en verticaal tuinieren aan het raam. Met afmetingen van 26 cm van platte kant tot platte kant en 30 cm van punt tot punt, is het compact genoeg om in elke etalage te passen.

Hoe werkt het Stekstation?

Het gebruik van het Stekstation is eenvoudig en efficiënt. Met een modulair ontwerp van bamboe, plexiglas covers, zuignapjes, reageerbuisjes en duimschroeven, biedt het alle benodigdheden om een gecontroleerde omgeving te creëren voor je stekjes. Je kunt het station eenvoudig aan het raam bevestigen en met duimschroeven afsluiten, waardoor de luchtvochtigheid behouden blijft en ongewenste invloeden worden buitengehouden.

Voordelen van het Stekstation Plantenhanger:

  1. Verbeterde overlevingskansen: Het gecontroleerde klimaat van het Stekstation vergroot de overlevingskansen van je stekjes, minimaliseert stress en bevordert gezonde groei.
  2. Snellere en gezondere groei: Door optimale groeiomstandigheden kunnen stekken efficiënter voedingsstoffen opnemen, wat resulteert in een snellere en gezondere groei.
  3. Verminderde kans op ziekten en plagen: Het afgesloten ontwerp beschermt stekken tegen schadelijke invloeden, minimaliseert de kans op ziekten en plagen, en vermindert de behoefte aan pesticiden.
  4. Ruimtebesparend en efficiënt gebruik van kweekruimte: Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor kleine ruimtes, en het modulaire karakter maakt het mogelijk meerdere eenheden te combineren voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Veelgestelde vragen:

  1. Wat zijn de afmetingen van het Stekstation Plantenhanger? Het Stekstation meet 26 cm van platte kant tot platte kant en 30 cm van punt tot punt, met een dikte van 15 mm.
  2. Wat wordt er meegeleverd bij het Stekstation Plantenhanger? Het Stekstation wordt geleverd met een modulaire plantenhanger van bamboe, twee plexiglas covers, zuignapjes, reageerbuisjes, een plexiglas ligger en duimschroeven.
  3. Kan ik meerdere Stekstation Plantenhangers combineren? Ja, het modulaire ontwerp maakt het mogelijk meerdere eenheden te combineren voor een grotere kweekruimte.

Ontdek de mogelijkheden van het Stekstation Plantenhanger en geef jouw etalage een frisse en groene uitstraling. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van dit innovatieve kweekhulpmiddel voor zowel ervaren kwekers als hobbytuiniers. Je eigen groene oase begint hier!