Voor 13:00 besteld, zelfde dag verzonden

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vensterbank decoratie tegen inkijk

Inkijk bij je ramen is één van de meest vervelende aspecten van je huis. Niemand wil die priemende ogen van de buren in de woonkamer. Wij hebben een oplossing voor je! Vensterbank decoratie voor het raam gemaakt van hout. Ook wanner je een smalle vensterbank hebt is deze decoratie perfect!

Welkom bij Sproution, waar we niet alleen je planten laten bloeien maar ook je privacy beschermen met onze unieke hexagonale plantenhanger. Ons stekstation is niet zomaar een handige tool voor het vermeerderen van je planten; het is tevens een stijlvolle oplossing om nieuwsgierige blikken buiten te houden en je vensterbank te decoreren.

Waarom een Stekstation?

Ons stekstation is ontworpen met oog voor jouw behoefte aan privacy en groen. Hier zijn de hoogtepunten:

Privacy in Stijl: Dankzij het hexagonale ontwerp biedt ons stekstation niet alleen een ideale omgeving voor je stekjes, maar ook een aantrekkelijke manier om inkijk te voorkomen. Creëer een groene barrière en bescherm tegelijkertijd je privacy.

Ruimtebesparend en Verplaatsbaar: Met ons stekstation benut je optimaal je vensterbankruimte en kun je het eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Een flexibele oplossing voor zowel groenliefhebbers als privacybewuste individuen.

Eenvoudig te Installeren: Bevestig de plexiglas covers met de meegeleverde zuignappen, plaats het stekstation aan het raam en geniet van de perfecte combinatie van groen en privacy.

Voordelen van het Stekstation

Inkijkpreventie: Creëer een groene buffer aan je raam en voorkom nieuwsgierige blikken zonder concessies te doen aan de schoonheid van je vensterbank.

Groei in Optima Forma: Naast privacy biedt ons stekstation de ideale groeiomstandigheden voor je stekjes. Gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid stimuleren gezonde en snelle groei.

Ruimtebesparend Design: Het compacte hexagonale ontwerp past perfect op je vensterbank, waardoor je meer groen kunt toevoegen zonder ruimte te verliezen.

Hoe Werkt Het?

  • Bevestig de plexiglas covers met zuignappen aan de achterkant van het stekstation.
  • Plaats het stekstation aan het raam met krachtige zuignappen voor een stevige grip.
  • Vul het met je favoriete stekjes of planten en sluit de hexagon af met de duimschroeven voor ideale groeiomstandigheden.